Πλοήγηση: Αρχή
Λειτουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης από Σεπτέμβριο 2019

Λειτουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης από Σεπτέμβριο 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη θα παραμείνει κλειστή από την 1η έως και την 31η Αυγούστου 2019. Θα ανοίξει από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019.

Έναρξη εγγραφών και υποβολής αιτήσεων στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου Πετρούπολης

Έναρξη εγγραφών και υποβολής αιτήσεων στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου Πετρούπολης

Η Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας σας ενημερώνει ότι: 
Το Γυμναστήριο Ανδρών/Γυναικών θα λειτουργεί κανονικά για τους αθλούμενους που έχουν σε ισχύ τις ιατρικές βεβαιώσεις και επιθυμούν να επανεγγραφούν, από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019. Εγγραφές νέων μελών θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε εδώ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και εδώ τις γενικές υποχρεώσεις των αθλουμένων.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα λειτουργεί κανονικά για τους αθλούμενους που έχουν σε ισχύ τις ιατρικές βεβαιώσεις και επιθυμούν να επανεγγραφούν, από την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019. Εγγραφές νέων μελών θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε εδώ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και εδώ τις γενικές υποχρεώσεις των αθλουμένων.

Εγγραφές στις Αθλητικές Δραστηριότητες του Δήμου Πετρούπολης (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλλεϋ, ενόργανη και ρυθμική γυμναστική) θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε εδώ αναλυτικά ημερομηνίες και ώρες ανά δραστηριότητα, εδώ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και εδώ τις γενικές υποχρεώσεις των αθλουμένων.

Αιτήσεις συμμετοχής στις Πολιτιστικές Δραστηριότητες του Δήμου Πετρούπολης (Παραδοσιακοί Χοροί, Λάτιν Χοροί, Σύγχρονος Χορός, Ρυθμική και ψυχοκινητική αγωγή, Κεραμική, Εικαστικά, Αγιογραφία, Φωτογραφία, Θέατρο παιδιών, εφήβων και ενηλίκων) θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 στη Γραμματεία Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων (Πολιτιστικό Κέντρο, Εθνικής Αντίστασης 61). Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες, εδώ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και εδώ τις γενικές υποχρεώσεις των συμμετεχόντων.

Πληροφορίες: Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, 210 5063710.

Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας 2019

Πρόγραμμα Θερινού Κινηματογράφου 2019

dimos-petroupolis
odeio logo mikro
dramatiki

Η Φιλαρμονική μας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η δημοκρατία μέσω της καλλιτεχνικής παρέμβασης των νέων

Έργα από έκθεση εργαστηρίου κεραμικής

Έργα ενηλίκων εικαστικού εργαστηρίου

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Δημοτικού Ωδείου

Συνεργασίες