Πλοήγηση: Αρχή
Διεθνές Φεστιβαλ Πέτρας

Διεθνές Φεστιβαλ Πέτρας

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ 2016
Καλοκαίρι 2016

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΕΑΤΡΟΥ: 210 5012402
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΗ.ΚΕ.ΠΕ: 210 5066955
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

-Δημαρχείο Πετρούπολης (Κώστα Βάρναλη 76-78, 3ος όροφος, τηλ. 213 2024493 και ώρες 09:00 έως 14:00)
-Δημοτικός Κινηματογράφος "CINE Πετρούπολις" (Λεωφ. Πετρουπόλεως 168 , 210 5012391 από 25/5/2016 και ώρες 21:30 έως 23:00)
Παρασκευή 3 Ιουνίου, ώρα 21.30

 

 

 

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 η Φιλαρμονική Δήμου Πετρούπολης έδωσε συναυλία στο θερινό κινηματογράφο της πόλης με έργα κινηματογραφικής μουσικής και ενθουσίασε το κοινό.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα δώσει επίσης συναυλίες στην Αγία Τριάδα στις 19:00 και στη πλατεία Ηρώ στις 20:30.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Τι  Ψάχνεις;

Σύνθεση κειμένων με αναφορά στη Γέννηση, στον Έρωτα και στο Θάνατο.
Σκηνοθεσία: Μίλτος Δημουλής
Διδασκαλία τραγουδιών: Πάνος Πανάκος
Ερμηνεύουν: (με αλφαβητική σειρά)  Αγγελική Αναστασοπούλου, Κωνσταντίνα Βλάχου, Αφροδίτη Γραμματικοπούλου, Βάσω Δημάκη, Δώρα Καλογεροπούλου, Νίκος Κόκκινος, Κερασιά Πατσή, Ασπασία Τσομπάνη, Μαρία Χασιώτη
Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Πετρούπολης δίνει χώρο έκφρασης και ευκαιρία συμμετοχής σε όσους θέλουν να μυηθούν στην τέχνη του θεάτρου, τη μουσική, το χορό ανεξάρτητα από την εμπειρία και τη γνώση τους.
Στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία μέσα από διαδικασία με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
Με την ενασχόληση στο ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο μελετώνται πανανθρώπινες αξίες και φιλοσοφίες αλλά και οι καθημερινές συγκρούσεις που απασχολούν τον άνθρωπο.
Η συλλογικότητα, η κοινή προσπάθεια, η σκηνική πραγμάτωση των ψυχικών αναγκών  και ιδεών εκτός από την ψυχαγωγία και την ουσιαστική επικοινωνία, επιδρούν ευεργετικά στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς και της ηθικής.

Παραστάσεις: 25, 26, 27, 28 & 29 Ιουνίου 2016 ώρα 21:00
Θεατρική Σκηνή Δραματικής Σχολής
25ης Μαρτίου 80, Πετρούπολη

Κρατήσεις θέσεων: 2105069870, 6977771821ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ετήσια Έκθεση Εικαστικών Εργαστηρίων

Ετήσια Έκθεση Εικαστικών Εργαστηρίων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η έκθεση του τμήματος Εικαστικών  του Δήμου μας. Πολλοί Πετροπουλιώτες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν επαφή με την ζωγραφική και να θαυμάσουν τα έργα των μεγάλων αλλά και των μικρών καλλιτεχνών μας.

H καλοκαιρινή εκδήλωση του τμήματος ΑΜΕΑ

H καλοκαιρινή εκδήλωση του τμήματος ΑΜΕΑ


Με δυνατά κοινωνικά μηνύματα πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση του τμήματος ΑΜΕΑ
Την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο Σινέ Πετρούπολης η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του τμήματος ΑΜΕΑ, στο πλαίσιο της "Αθλητικής Άνοιξης - Καλοκαίρι 2016".
Το τμήμα παρουσίασε "Το συμβούλιο των ποντικών", μια διασκευή του μύθου του Αισώπου, που στέλνει με μοναδικό τρόπο πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα.
Την εκδήλωση τίμησε, όπως κάθε χρόνο, ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, που στηρίζει με συνέπεια και ευαισθησία κάθε προσπάθεια του τμήματος Α.Μ.Ε.Α, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που βιώνουν τόσο τα μέλη όσο και οι οικογένειές τους και η δημοτική σύμβουλος Βούλα Αγγελοπούλου.
Η προϊσταμένη αθλητισμού κα. Κατερίνα Κυριάκου αναφέρθηκε στη φετινή σημαντική στιγμή για το τμήμα, στην συμμετοχή του στο "1ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης ARTABILITY", όπου ο Δήμος μας ήταν από τους ελάχιστους δήμους που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τόνισε το ότι η φετινή χρονιά επισφραγίστηκε για ακόμα μία φορά με την άψογη συνεργασία του τμήματος με το 5ο Γυμνάσιο Πετρούπολης, την καθηγήτρια κυρία Ελένη Παπαμιχαλάκη και μαθητές του προγράμματος enable, όπου έλαβαν έπαινο συμμετοχής στο "9ο Συνέδριο Εφηβικής Ιατρικής".
Τέλος, η κα. Κυριάκου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα μέλη και τις οικογένειες τους, ενώ ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης: την εθελόντρια Κωνσταντίνα Φαράντου, που διασκεύασε το παραμύθι και έφτιαξε και όλα τα σκηνικά της παράστασης, τις γυμνάστριες κυρία Φανή Ραχωβίτσα και Μαριαλένα Καραγιάννη, που έκαναν την σκηνοθεσία της παράστασης με πολύ κέφι και συνέπεια, τον εθελοντή μουσικό Χρήστο Καρνάβα που ήταν και πρωταγωνιστής στην παράσταση καθώς και την εθελόντρια Βιολέττα Σολιδάκη.
Να υπενθυμίσουμε ότι το τμήμα ΑΜΕΑ του Δήμου θα παρουσιάσει την δουλειά του στο "6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημών Εκπαίδευσης".

Εκδηλώσεις

Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας 2016

2016-fmd

Πρόγραμμα Θερινού Κινηματογράφου 2016

Πρόγραμμα Φεστιβάλ Πέτρας 2016

2016-petra

Έργα από έκθεση εργαστηρίου κεραμικής

Έργα ενηλίκων εικαστικού εργαστηρίου

Μακέτες εικαστικού εργαστηρίου

Κατασκευές εικαστικού εργαστηρίου

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Δημοτικού Ωδείου

Δήμος Πετρούπολης

Δήμος Πετρούπολης

Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης

odeio logo mikro

Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης

dramatiki

Συνεργασίες