Πλοήγηση: Αρχή
Cat Stories από την Παιδική Θεατρική Ομάδα του Δήμου

Cat Stories από την Παιδική Θεατρική Ομάδα του Δήμου

Η Παιδική Θεατρική Ομάδα Δήμου Πετρούπολης (τάξεις Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού) παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο Cat stories (εμπνευσμένη από το γνωστό musical Cats) στο Θέατρο Πέτρας, σκηνή Πήτερ Μπρουκ, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, ώρα 21.00.
Κείμενο: όλη η ομάδα
Σκηνοθεσία-Κινησιολογία: Μαρία Κούστα
Σκηνικά - κοστούμια: όλη η ομάδα
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
“ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ” – Τμήματα παιδικά-εφηβικά- νεανικά του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών Δήμου Πετρούπολης

“ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ” – Τμήματα παιδικά-εφηβικά- νεανικά του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών Δήμου Πετρούπολης

Μία από τις πιο πολυπληθείς και παλιότερες δράσεις του Δήμου Πετρούπολης, το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών, γιορτάζει κάθε Ιούνιο στο Θέατρο Πέτρας, το κλείσιμο μιας δημιουργικής χρονιάς. Χοροί τραγούδια και φορεσιές από όλοι την Ελλάδα πλαισιώνουν και δημιουργούν το μουσικοχορευτικό τοπίο αυτής της εκδήλωσης. Τριακόσια παιδιά & νέοι, με μεράκι και χαρά, χορεύουν, τραγουδούν & εκφράζονται με σεβασμό στην παράδοση, συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας. Σας περιμένουμε όλους σε αυτήν την μεγάλη γιορτή της πόλης.

Χοροδιδάσκαλοι: Κωνσταντίνα Λάμπου & Κυριακή Λαγουδάκη

"Βραδιά Χορού" από τα τμήματα του Δήμου Πετρούπολης

Τα τμήματα Ρυθμικής και Ψυχοκινητικής Αγωγής, Σύγχρονου Χορού και Λατινοαμερικανικών και Ευρωπαϊκών Χορών του Δήμου Πετρούπολης παρουσιάζουν μια βραδιά χορού γεμάτη από κίνηση, ρυθμό και χρώματα, την Κυριακή 23 Ιουνίου, 20.30 - Στο Θέατρο Πέτρας, σκηνή Μίνως Βολανάκης
Χορογραφίες: Βικτωρία Σαραντάκη, Γεωργία Καλογερά.
Συμμετέχει εκτάκτως το σύνολο κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης, τάξη Ν. Δρούγκα
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Συναυλία από Τμήματα του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης

Συναυλία από Τμήματα του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, στις 21.00, στο Θέατρο Πέτρας, Σκηνή Πήτερ Μπρουκ, το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης παρουσιάζει με αντιπροσωπευτικό τρόπο μερικούς από τους βασικούς τομείς της καλλιτεχνικής-εκπαιδευτικής λειτουργίας του, σε μία συναυλία που συνδυάζει ποιοτική ψυχαγωγία και ποικιλία.

Συμμετέχουν: το Συγκρότημα Παραδοσιακής Μουσικής (επιμέλεια Νέστορας Δρούγκας), τελειόφοιτοι σπουδαστές Κλασικής Μουσικής από την τάξη Μουσικής Δωματίου του Πάνου Λουμάκη, η τάξη Κλασικού και Σύγχρονου Τραγουδιού της Εύας Μιχελιδάκη (πιανιστική συνοδεία Πάνος Λουμάκης και Πάνος Πανάκος) και το Συγκρότημα Τζαζ (διδασκαλία Γιάννης Τσουμπρής, Δημήτρης Μικέλης), με προσκεκλημένο τον φημισμένο τζαζ-βιολίστα Μιχάλη Καταχανά.

Την συναυλία τιμητικά θα ανοίξει η Χορωδία των ΚΑΠΗ Δήμου Πετρούπολης, υπό την διδασκαλία και διεύθυνση του Δημήτρη Μαστροσπύρου (καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακού Τραγουδιού του Ωδείου μας).

 

Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας 2019

Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας 2019

Πρόγραμμα Θερινού Κινηματογράφου 2019

dimos-petroupolis
odeio logo mikro
dramatiki

Η Φιλαρμονική μας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η δημοκρατία μέσω της καλλιτεχνικής παρέμβασης των νέων

Έργα από έκθεση εργαστηρίου κεραμικής

Έργα ενηλίκων εικαστικού εργαστηρίου

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Δημοτικού Ωδείου

Συνεργασίες