Πλοήγηση: Αρχή

"Η Ποντικοπαρέα και ο Συναχωμένος Κόκκορας"

Αφήγηση παραμυθιών και παιδικά τραγούδια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2015.
Ο Δήμος Πετρούπολης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2015. Καλούμε τους μικρούς μας φίλους στην εκδήλωση με τίτλο «Η Ποντικοπαρέα και ο Συναχωμένος Κόκκορας».

Πρόκειται για μία σύνθεση αφήγησης παραμυθιών και παιδικών τραγουδιών συνοδεία ζωντανής μουσικής, στην οποία θα συμμετέχουν και τα παιδιά. 
Την εκδήλωση επιμελείται και παρουσιάζει η Άννα Χρονοπούλου.
Στο πιάνο ο Πάνος Λουμάκης.

Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου, ώρα 17:30
Δραματική Σχολή Δήμου Πετρούπολης, 25ης Μαρτίου 80
Είσοδος Ελεύθερη

Διοργάνωση: ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας, Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Αθλητικές Εκδηλώσεις Άνοιξη - Καλοκαίρι 2015

Αθλητικές Εκδηλώσεις Άνοιξη - Καλοκαίρι 2015

Ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνει Αθλητικές Εκδηλώσεις για την περίοδο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015. Για να δείτε το έντυπο των εκδηλώσεων, κάντε κλικ εδώ και εδώ .
Aνοιγμα της αυλαίας της παράστασης «Ο Μπαγκς Μπάνι, το τριαντάφυλλο και οι καρχαρίες»

Aνοιγμα της αυλαίας της παράστασης «Ο Μπαγκς Μπάνι, το τριαντάφυλλο και οι καρχαρίες»

Στην κατάμεστη νέα θεατρική σκηνή της Δραματικής Σχολής του Δήμου Πετρούπολης, δόθηκε την Κυριακή 15 Μαρτίου η πρώτη της παιδικής παράστασης Ο Μπαγκς Μπάνι, το τριαντάφυλλο και οι καρχαρίες, σε σκηνοθεσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Σχολής Μίλτου Δημουλή.
Η προσέλευση ήταν αθρόα, και η προσπάθεια των σπουδαστών χειροκροτήθηκε θερμά από τους μικρούς και τους μεγάλους θεατές. Παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Βάσω Πουλογιαννοπούλου.
Η παράσταση θα παίζεται κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί, μέχρι και την Κυριακή 10 Μαΐου, ενώ κάθε Δευτέρα θα υποδέχεται οργανωμένες επισκέψεις από τις τάξεις των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, με ελεύθερη την είσοδο για το κοινό.

Το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης στη Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης στη Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, στις 15.00, το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης εγκαινιάζει μια σειρά εμφανίσεων στη Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με μία συναυλία διάρκειας μιας ώρας. Οι εμφανίσεις αυτές, με βάση όσα προβλέπονται από το Μέγαρο, αφορούν σπουδαστές Ωδείων επιπέδου Ανωτέρας τουλάχιστον, διακεκριμένους σπουδαστές, ή Χορωδιακά και Οργανικά σύνολα και είναι μια ευκαιρία για τους σπουδαστές μουσικής να αποκτήσουν εμπειρία εμφάνισης σε έναν καταξιωμένο χώρο, άρτια εξοπλισμένο, παρουσιάζοντας την δουλειά τους.

Για την πρώτη αυτή εμφάνιση, το Ωδείο μας θα εκπροσωπήσουν η τριακονταμελής Νεανική-Μικτή Χορωδία του, με πρόγραμμα τετράφωνο (διεύθυνση Ροδούλα Χαρδαλή, πιάνο Έρη Χαρδαλή), καθώς και οι κορυφαίοι τελειόφοιτοι διπλώματος σπουδαστές από τα τμήματα οργάνων: Βικτωρία Αθανασοπούλου φλάουτο (τάξη Στεφανίας Κατσαρού), Μιχάλης Γιαβρής τσέλο (τάξη Κωστή Θέου), Αριστοτέλης Δοβρίδης πιάνο (τάξη Στέφανου Σιγάλα), Κωνσταντίνος Ορφέας Θεοδωρόπουλος κιθάρα (τάξη Άγγελου Τσαγκαράκη), Ζωή Κουτσοθοδώρου κιθάρα (τάξη Αντώνη Γιαβρή) και Σοφία Σιάμπαλια κιθάρα (τάξη Παναγιώτη Δεληγιάννη). Στο πιάνο συνοδεύει ο καθηγητής Πάνος Λουμάκης. Σε επόμενες εμφανίσεις θα συμμετάσχουν και άλλοι μαθητές Ανωτέρας απλώς, ή και διακεκριμένοι μικρότεροι σπουδαστές (σε διαγωνισμούς ή εξαιρετικής επίδοσης).

Η αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Μεγάρου χωράει 100 άτομα, οπότε αναγκαστικά η παρακολούθηση της συναυλίας θα γίνει με προσωπικές προσκλήσεις που έχουν ήδη διατεθεί σε οικείους των συμμετεχόντων κυρίως, καθώς και σε θεσμικούς εκπροσώπους του Δήμου Πετρούπολης.

"Ο Μπαγκς Μπάννυ, το τριαντάφυλλο και οι καρχαρίες"

Η Δραματική Σχολή του Δήμου Πετρούπολης ανοίγει τις πόρτες της τις Κυριακές, και καλεί μικρούς και μεγάλους φίλους στη θεατρική παράσταση "Ο Μπαγκς Μπάννυ, το τριαντάφυλλο και οι καρχαρίες".

Πρόκειται για μια πρωτότυπη σύνθεση τριών αυτόνομων ιστοριών, που ετοίμασαν και παρουσιάζουν οι τελειόφοιτοι σπουδαστές της σχολής, σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή της σχολής Μίλτου Δημουλή.

Οι παραστάσεις θα δίδονται κάθε Κυριακή, αρχίζοντας από τις 15 Μαρτίου, στη νέα, ειδικά διαμορφωμένη θεατρική σκηνή της σχολής, χωρητικότητας περίπου εξήντα ατόμων. Επίσης, παραστάσεις θα δίδονται κάθε Δευτέρα πρωί, για οργανωμένες επισκέψεις των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας.

Με την παράστασή μας "Ο Μπαγκς Μπάννυ, το τριαντάφυλλο και οι καρχαρίες", που απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού Σχολείου, φιλοδοξούμε να ανταμώσουμε τον φανταστικό κόσμο των παιδιών με τα όρια της θεατρικής πράξης μέσα από τον καθημερινό λόγο αλλά και τον ποιητικό, τη μουσική, τον αυτοσχεδιασμό και το τραγούδι.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ημέρες Παραστάσεων: Κυριακή 15, 22, 29/3 - 5, 26/4 - 3, 10/5 Ώρα 11:00 π.μ.
Δευτέρα 16 Μαρτίου έως Δευτέρα 11 Μαΐου

Πληροφορίες και κρατήσεις, στα τηλέφωνα: 210-5063710, πρωί 9 π.μ - 2 μ.μ και 210-5069870, απόγευμα 4 μ.μ - 7 μ.μ

Διανομή:

Ζαν, Μπαγκς Μπάννυ: Γιάννης Κουριώτης
Αφηγητής, Λύκος: Βαγγέλης Λάσκαρης
Ήχοι, Ύπνος, Βάτραχος:  Παλαιολόγος Παπαδόπουλος
Πρίγκηπας, Ποντίκι: Σταυρούλα Γκιόκα
Τριαντάφυλλο :Τζωρτζίνα Δημοπούλου, Χρύσα Κούρκουλου
Παπί: Χρύσα Κούρκουλου

Σκηνοθεσία Μίλτος Δημουλής

Εκδηλώσεις

Μακέτες εικαστικού εργαστηρίου

Κατασκευές εικαστικού εργαστηρίου

Πρόγραμμα Προβολών Κινηματογραφικής Λέσχης

2015-provoles

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Δημοτικού Ωδείου

Δήμος Πετρούπολης

Δήμος Πετρούπολης

Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης

odeio logo mikro

Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης

dramatiki

Συνεργασίες