Πλοήγηση: Αρχή

Ανακοίνωση για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Σας ενημερώνουμε ότι Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ θα παραμείνει κλειστή για μία εβδομάδα, από Δευτέρα 20 έως και Παρασκευή 24 Απριλίου 2015.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αγώνες Ανώμαλου Δρόμου

Αγώνες Ανώμαλου Δρόμου

Οι αγώνες ανώμαλου δρόμου θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 από τις 9.00 π.μ. έως τις 11.30 π.μ. στο άλσος Αγίου Δημητρίου (Γραμματεία και αφετηρία στα υπαίθρια όργανα γυμναστικής ) και θα περιλαμβάνουν τα εξής αγωνίσματα:

1. Ανώμαλος Δρόμος για μαθητές νηπιαγωγείων 100 μ.
2. Ανώμαλος Δρόμος για μαθητές Α' και Β' Δημοτικού 600 μ.
3. Ανώμαλος Δρόμος για μαθητές Γ' και Δ' Δημοτικού 600 μ.
4. Ανώμαλος Δρόμος για μαθητές Ε' και ΣΤ' Δημοτικού 1000 μ.
5. Ανώμαλος Δρόμος για μαθητές Γυμνασίου 2000 μ.
6. Ανώμαλος Δρόμος για μαθητές Λυκείου 2000 μ.
7. Ανώμαλος Δρόμος ενηλίκων ανδρών από 18 έως 40 ετών 3000 μ.
8. Ανώμαλος Δρόμος ενηλίκων γυναικών από 18 έως 40 ετών 3000 μ.
9. Ανώμαλος Δρόμος ενηλίκων ανδρών από 40 ετών και άνω 3000 μ.
10. Ανώμαλος Δρόμος ενηλίκων γυναικών από 40 ετών και άνω 3000 μ.

Για όλα τα σχολεία οι προϋποθέσεις είναι :
1. Το κάθε σχολείο θα πρέπει να αποστείλει 2 μέρες πριν την έναρξη των αγώνων στον δήμο μια ονομαστική κατάσταση με τις ηλικίες των συμμετεχόντων (τάξεις)καθώς και να βεβαιώνει ότι για όλους τους μαθητές υπάρχει βεβαίωση γιατρού.
2. Η κατάταξη των σχολείων θα γίνει βάση των θέσεων που θα καταλάβουν οι μαθητές του κάθε σχολείου στην πρώτη τριάδα σε κάθε κατηγορία (1η θέση 10 βαθμούς,2η θέση 9 Βαθμούς,3η θέση 8 βαθμούς)

Για τους ενήλικες οι προϋποθέσεις είναι :
Οι εγγραφές θα γίνουν με την συμπλήρωση των αιτήσεων συμμετοχής.
Για να κατεβάσετε την αίτηση ενηλίκων, και να δείτε την προθεσμία υποβολής της αίτησης, πατήστε εδώ .

Ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της

Ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της "ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ 2015".

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η πρώτη φάση της "Αθλητικής Άνοιξης 2015" από τις 30/3 μέχρι τις 5/4, με την συμμετοχή να ξεπερνά τους 1.000 μαθητές.
Η πρώτη φάση περιλάμβανε φιλικά παιχνίδια μεταξύ των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνασίων της Πετρούπολης. Συγκεκριμένα, τα Δημοτικά σχολεία που συμμετείχαν ήταν τα 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο, 12ο και τα Γυμνάσια που συμμετείχαν ήταν τα 1ο, 2ο, 3ο, 5ο, 6ο.
Η "Αθλητική Άνοιξη 2015" ξεκίνησε με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης (την Δευτέρα 30/3 και την Τρίτη 31/3), ως συνέχεια της σεμιναριακής επίδειξης μπάσκετ από τον καταξιωμένο Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κώστα Μίσσα. Οι συμμετοχές των μαθητών (αγοριών και κοριτσιών) ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ενώ η ολοκλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στην 2η και τελική φάση, μετά το Πάσχα.

Συνάντηση Δημάρχου Πετρούπολης με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

Την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015, ο Δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Σακούτης συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό.
Κύριο θέμα της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, αποτέλεσε η αποπεράτωση του δημοτικού σταδίου Πετρούπολης. Συζητήθηκε η προοπτική τροποποίησης της μελέτης, καθώς και η επανέναρξη και κατ' επέκταση ολοκλήρωση του έργου.
Στο τέλος της συνάντησης ο Γενικός Γραμματέας είπε ότι θα λάβει σοβαρά υπόψη το θέμα και δεσμεύτηκε ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ολοκλήρωση του δημοτικού σταδίου.

Συνάντηση Δημάρχου Πετρούπολης με τα μαθητικά συμβούλια Γυμνασίων και Λυκείων

Την Δευτέρα 30 και Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πετρούπολης, Βαγγέλη Σίμου, με τα μαθητικά συμβούλια των Γυμνασίων και Λυκείων αντίστοιχα.
Ο Δήμαρχος θέλει να ευχαριστήσει τους μαθητές για την μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν στο κάλεσμά του.
Στη συνάντηση που έγινε, ο Δήμαρχος συζήτησε και αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των μαθητών σε ζητήματα εκπαίδευσης, αθλητισμού, πολιτισμού και γενικότερα ζητήματα που απασχολούν τη νέα γενιά και το μέλλον της.
Από την μεριά του, ο Δήμαρχος επισήμανε ότι η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτή στους μαθητές και τόνισε ότι για την Δημοτική Αρχή είναι απαραίτητη η συνέχιση της συνεργασίας με τους μαθητές της πόλης, γιατί η νέα γενιά αποτελεί βασική προτεραιότητα της πολιτικής της. Τέλος, ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή θα εξακολουθήσει με όλες τις δυνάμεις της να συνδράμει και να στέκεται δίπλα στους μικρούς και τους μεγάλους αγώνες της νεολαίας, προκειμένου για την ίδια να ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Έργα ενηλίκων εικαστικού εργαστηρίου

Έργα νηπίων εικαστικού εργαστηρίου

Μακέτες εικαστικού εργαστηρίου

Κατασκευές εικαστικού εργαστηρίου

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Δημοτικού Ωδείου

Δήμος Πετρούπολης

Δήμος Πετρούπολης

Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης

odeio logo mikro

Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης

dramatiki

Συνεργασίες